Ravintolisät

Minä olen ollut melkein koko elämäni laihduttaja. Painoni on jojoillut vuosi toisensa perään, kunnes noin kolme vuotta sitten tein päätöksen, että nyt muuttuu elämäntavat kokonaan. Tiesin toki jo silloin, miten laihdutaan, mutta en tiennyt miten pysytään laihdutetuissa painolukemissa. Pikkuhiljaa opiskelin lisää ja lisää ravinnosta sekä liikunnasta ja niiden merkityksestä hyvinvointiimme pitkällä aika välillä.  

Kaiken kruunasi kuitenkin se, kun tutustuin Fitlinen tuotteisiin päälle vuosi sitten. Se muutti lopullisesti näkemykseni ravinnon suhteen. Uskon myös, että Fitlinet on syy, minkä takia olen pysynyt normaalipainossa ja jojoilu on mennyttä elämää. Monia laihdutuskuureja kokeilleena, voin kertoa että koskaan en ole voinut näin hyvin kuin nyt. 

Se että saan varmasti kaikki ravintoaineet ja keho on tasapainossa, on tuonut minut siihen pisteeseen, että nautin elämästäni. Ajatukseni on tämän kuluneen vuoden aikana heittänyt häräpyllyä ja olen ymmärtänyt kuinka tärkeää on hoitaa suolistoa ja saada ravintoaineet oikeasti imeytymään. Mikrojen ja makrojen laskeminen on täysin turhaa jos suolisto on epäkunnossa. Koen myös, että en voi olla vain hiljaa ja nauttia omasta hyvästä olostani, vaan haluan jakaa kaikille mahdollisille ihmisille omat kokemukseni. Haluan auttaa muita löytämään oma sisäinen sekä ulkoinen tasapaino. Sen vuoksi minulla on nyt oma toiminimi jonka löydät osoitteesta www.iSmile.fi.

Vihdoin saan tehdä työtä jolla on merkitys. Olkaa rohkeita, uskokaa unelmiinne ja menkää niitä kohti. Kaikki on mahdollista <3 

Jos olet kiinnostunut mun käyttämistä lisäravinteista, kysy rohkeasti minulta lisää.
Voit myös tutustua tuotteisiin tarkemmin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: