tiistai 27. joulukuuta 2016

Koukussa

Tiedättekö sen tunteen kun mietitte jotain asiaa, se johtaa toiseen ja sit taas toiseen ja kohta mietit että miten mä nyt tätä päädyin miettimään. Mä tiedän, se kävi just äsken ja niistä ajatuksista tämä kirjoitus koostuu.


Sain joululahjaksi yhden aivan ihana voiteen ja mietin että oon nyt jo niin koukussa siihen! Olen aina kärsinyt siitä, että mun posket ja nenä punottaa. Tilanteessa kuin tilanteessa, mun naama hehkuu punaisena. Kuperoosaa vai miksikä sitä kutsutaan. Olen inhonnut sitä (ja toki inhoan edelleen) että on naama aina punanen teki mitä teki. Hirveät pakkelikerrokset saisin tunkea naamaani, että se peittyisi ja meikkaamisesta en tykkää. No, nyt se ongelma on ohi! Sipaisin pienen pienen määrän tätä poskilleni, ja kun seuraavan kerran kävelin peilin ohi, oli pakko palata katsomaan. Naaman väri oli ihan tasainen ja siisti! WTF! Olen hämmentynyt ja samalla tajusin, että oon niin koukussa. Aloin miettimään heti, että mitä ihmeen myrkkyä se oikein on, kun toimii noin hiton hyvin. Hymähdin. Tajusin, että mietin nyt itse samaa, kun mitä moni miettii Fitlineista. Onko ne jotain huumetta, kun toimii niin hyvin? Ehkä se on se, että harvoin minkään hyvän asian vaikutusta huomaa ihan hetkessä. Tiiättekö mitä tarkotan? Alkoholin juomisen tuntee kyllä heti, samoin varmaan on huumeiden kanssa ja ehkä tupakankin kanssa? Mutta se että syöt terveellisen aterian, juot vettä, käytät hyviä rasvoja (sisäisesti siis)  jne niin harvoin niistä tulee sellasta välitöntä vaikutusta? Vaikea nyt selittää mitä ajan takaa, ehkä joku tajuaa?

Olen siis kuullut monesti saman lauseen; En mä viitsi käyttää noita Fitlineja, koska niistä tulee niin hyvä olo enkä halua jäädä loppuelämäksi koukkuun siihen.. TÄH? Et halua voida hyvin loppu elämääsi vaan mielummin kärsit hiukan siitä ja tästä vaivasta? Ei mene mun jakeluun. :) Mutta joo, tosiaan saman ajatuksen kohtasin itse tuon voiteen kanssa. Nyt oon loppu elämäni koukussa siihen. Mutta mitä sitten? Jos se saa mun olon paremmaksi, niin toki mä haluan olla siihen koukussa! Ihan niinkuin Fitlineihin. Mä olen voinut viime vuodet paljon paremmin, kun keho saa ravinteita mitä se tarvitsee :)

No näistä ajatuksista taas mentiin seuraavaan.. Aloin miettimään, että en mä voi kirjottaa blogiin, että olen voinut paremmin kun koskaan, en ole sairastellut ym ym, kun parhaillaan olen pahan influenssan kourissa. Mutta voinpas, olen ensimmäistä kertaa elämässäni näin kipeä. Ihan sama onko mulla Fitlinet vai ei, niin nyt kävi näin. Tästä tulemme siihen, että ei ne tosiaan ole mitään ihmepulvereita jotka parantaa sen ja tän ja ton ja enkelit lentää sun uniin ja yksisarviset syöttää sulle hattaraa. Ei, ne takaa vaan sen, että keho saa mitä se tarvitsee ja kun se saa mitä se tarvitsee, se voi paremmin. Jos jotain muuta odotat, niin ne on markkinoitu väärin sinulle. 

Jäin sitten pohtimaan myös ,että miksiköhän olen nyt kipeä. Ja rehellisesti, uskon että se johtuu kohtuullisen stressaavasta syksystä. Olen todella kovasti hakenut omaa paikkaani, suuntaa mitä kohti mennä ja miettinyt mitä mä haluan. Mikä tekee mut onnelliseksi ja mitkä on mun unelmia joita kohti haluan mennä. Aika diipeissä vesissa olen siis ollut menneet kuukaudet ja tottakai kaikki kehoa kuormittava ylimääräinen kura, koettelee kehon jaksamista. Oli sulla millaset tahansa mömmöt, niin joskus vain liika on liikaa.  Joka tapauksessa uskon siihen, että kun olen tälläisen sairastelukierteen kourissa ollut jo ties monettako viikkoa, niin Fitlinet on syy siihen, että en ole vuoteen oma 24/7 kuten olen monen kuullut olevan. Olen jaksanut arjessa suht hyvin, ja vaikka aina ei ruoka maistu niin ainakin ravinteita mun keho saa. Se ei voi ainakaan pahentaa tilannetta. Niinkuin yleensäkin. Jotkut sanoo, että en huomaa mitään ihmeellistä noita käyttäessä. No mitä sä odotat? Jos sä odotan ihme parantumista, enkelikuoroa ja kymmenen kilon laihtumista ilman muita muutoksia niin totta, nämä edelleenkään ei ole taikapölyjä, lääkkeitä eikä huumeita. Nämä on vitamiineja, kuituja, maitohappobakteereja jne jotka on keholle elintärkeitä. Joka päivä. Kipeenä ja terveenä. Sohvaperunana, raskaana ja treenatessa. Vanhana ja nuorena. Keho tarvitsee ravinteita jotta se toimii parhaalla mahdollisella tavalla jokaisessa tilanteessa ja siitä syystä mun valinta on Fitline. 

Ensi vuotta kun ajattelen, se on toivoa täynnä. Haluan olla balanssissa, seesteinen ja tyytyväinen. Haluan olla terve, energinen ja läsnä. Haluan saavuttaa mun unelmia ja meinaan tehdä töitä niiden eteen. Haluan tuntea ensi vuoden lopussa, että olen tehnyt parhaani, Antanut kaikkeni. Ollut paras mahdollinen minä. Tule jo ensi vuosi <3 

Ps. Tuota Exuviancen voidetta saa ainakin Helsingistä Kauneushoitola Brave Beautystä sekä Hangosta Kauneushoitola Eija Räisalta. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos :)

Pps. Fitlineja saa ainakin minulta :) Tämäkään ei ole maksettu mainos. 


Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: