tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kesä ei ole ohi, mutta kieltämättä ajatukset jo karkaa syksyyn :)

Iik, mä en meinaa malttaa pysyä pöksyissäni.. Niin paljon kaikkea kivaa tulossa nyt että morjens. Odotan tosi innolla syksyä! Nyt ihan ekana kivoimpana juttuna tulee meidän Hyvinvointifoorumin Road Trip! Lähdetään isolla porukalla viikoksi kiertämään Suomea ja luennoimaan hyvinvoinnista. KUINKA SIISTII?!?!Hyvinvointifoorumin asiantuntijat ovat siis liikkeellä ja tulevat seuraaviin kaupunkeihin elokuussa: 

HELSINKI 15.8, 
KOUVOLA 16.8, 
TURKU 18.8, 
TAMPERE 19.8,
VAASA 20.8, 
OULU 21.8, 
JYVÄSKYLÄ 22.8.

Asutko lähellä tai tiedätkö jonkun joka asuu ja olisi kiinnostunut? Nyt kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan personal trainereita, ravintoterapeutteja ja hyvinvointivalmentajia ja tämän koko porukan vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, painonhallintaan ja hyvään oloon. Tapahtumassa esillä ravitsemus, ravintolisät, liikunta ja lepo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Jeee!!


On hauskaa päästä kiertää Suomea, on hauskaa päästä jakamaan hyvää oloa muille ja on tosi tosi hauskaa kun tää on mun työtä kaiken hauskan lisäks :) Jos kiinnostaa osallistua luennolle, laita mulle viestiä niin laitetaan nimi listaan! kata@iSmile.fi

Toinen asia mistä oon ihan liekeissä on uus sali. Jep, meinaan vaihtaa salia ja odotan niiin innolla ton uuden paikan tunteja.. Siellä on hot studio josta tykkään tosi tosi paljon ja lisäksi siellä on paljon sellasia 20-30min kestäviä "tunteja" joita voi oman mielen mukaan sit yhdistellä peräkkäin tai vaikka salitreenin yhteyteen tms. Todellakin hauskaa! En malta odottaa elokuuta, onneks sinne on vaan pari päivää enää. 

Sit myös yksi asia (joo melko koominen) mistä oon fiiliksissä on se, että telkasta alkaa vihdoin tulee taas katsottavaa. Koko kesänä ei ole telkkaria avattu montaakaan kertaa ja nyt oon ihan fiiliksissä kun tulee syksy ja saa olla viltin alla sohvalla telkkaa katsomassa. Se on kivaa ja rentouttavaa katsella kaikkia -aivot narikkaan-ohjelmia :)

On tietty sit myös mökkiviikonloppuja, italian matkaa, tiimi-iltoja ja motivaatio juttuja. Nekin on niin parhautta, noi tiimi- ja motivaatio jutut. Ihan parasta kokoontua huikeen porukan kanssa yhteen fiilistelemään ja jakamaan kokemuksia. Buustaamaan toinen toisiamme kohti hyvää oloa ja kenties ihan uutta ammattia tai elämänsuuntaa jonkun kohdalla. Kaikenmoisia tarinoita mahtuu meidän Dream Teamiin <3

Näistä paksuista poskista aikoinaan koko mun muutos alkoi..
Nyt on myös aika taas putsata omaa ruokavaliota, unohtaa jätskit ja grillimakkarat. Kesän olen ottanut todellakin melkoisen löysin rantein ja nyt on kiva lähtee uudella draivilla kohti uusia tavotteita. Välillä täytyy itsekin pysähtyä, avata valokuvakansiot ja muistella mistä kaikki tämä muutos on lähtenyt ja mihin on tultu.. Heikoilla hetkillä tekee hyvää nähdä, että kyllä sitä muutosta on tapahtunut. 

Mutta paljon on suunnitelmia syksyksi siis ja se on niin kivaa! 

Ei enää niin paksut posket <3Jos sulla on tarvetta motivaatiobuustille, hyvinvoinnille tai jos vaan haluat päästä meidän huikeeseen tiimiin tekemään ja kokemaan hyvää niin ota yhteyttä! Et menetä mitään, mutta voit saada paljon! Ainakin mä olen saanut niiiin paljon, että todella mielelläni annan muillekin mahdollisuuden siihen. Kaikki joita hyvinvointi kiinnostaa, on tervetulleita meidän tiimiin. 

Voikaa hyvin <3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: