maanantai 4. toukokuuta 2015

iSmile

Tiedättekö sen tunteen kun väsyttää ihan törkeesti, mutta ei vaan saa unta? Kaikki äänet ja valot häiritsee ja ajatukset pyörivät päässä? Uusia juttuja tapahtuu elämässä ja varsinkin iltaisin ne on ajatuksissa kokoajan? Stressaavaa ja ahdistavaa. Pyörit sängyssä tunnista toiseen ja mietit, että nyt on vaan pakko nukkua. Nouset ylös, käyt vessassa ja juomassa. Katselet ulos pimeään ja palaat sänkyyn.. Jossakin vaiheessa nukahdat, kunnes taas heräät hetken päästä ja aamulla olet väsyneempi kuin nukkumaan mennessä levottoman yön jäljiltä. Mä ainakin tiedän. Mä olen aina ollut todella huono nukkuja ja olen aina ajatellut, että se vaan on mun luonne ja sillä selvä.

Eilen tapahtui kuitenkin jälleen kerran todella konkreettinen esimerkki siitä, että kaikki on mahdollista. Sekin, että mä nukahdan hyvin ja nukun hyvin. Meillä oli miehen kaverit katsomassa illan lätkämatsia. Olisin itekin halunnut katsoa, mutta päivä mökillä juomatta vettä oli liikaa mun keholle ja olo oli aika kaamea. No päätin mennä sänkyyn ja kokeilla jos saisin unta. Tiedän, että varsinkin jos on meteliä niin minä en saa nukuttua joten oli aika uhkarohkeeta silti mennä hakemaan unta. Erityisesti, kun tuo mies ei ole mikään hiljaisin hiirulainen, eikä ne kaveritkaan..

No olin väärässä. Katsoin sänkyyn mennessä, että ensimmäistä erää on jäljellä 5 minuuttia. Kuulin kun ensimmäinen erä loppui ja joku kävi ulkona hengittämässä raitista ilmaa. Seuraavaksi kuulin kun joku huusi moikka. Ajattelin unen läpi että joku sieltä kyllästyi ja lähti. Kuitenkin pikkuhiljaa asiat selvisi minulle.. Kaikki tämä tapahtuikin vasta toisen erän jälkeen. Olin todellakin siis nukahtanut ihan heti sänkyyn mennessä, en ole kuullut riemuhuutoja enkä mitään muutakaan. Ihan KÄ-SIT-TÄ-MÄ-TÖN-TÄ!!!! En voi uskoa, että mun unet on oikeastikin nykyään niin hyvät.

Tämä muutos on mun elämässä ihan merkittävän iso. Kun on vuosia ja taas vuosia kärsinyt siitä, että herää jokaiseen pieneenkin ääneen ja valvoo yöt jos on mielessä mitään vähänkään stressaavaa ja elää päivästä toiseen jatkuvassa univelassa niin tälläinen muutos on oikeasti ihan merkittävä. Olen koko päivän hymyillyt itsekseni, kun mieleen tulee viimeyö ja koko tämä muutos. Toki siis olen jo pidemmän aikaa nukkunut paremmin, mutta jotenkin siihenkin hyvään tottuu niin toisinaan tälläinen muistutus tekee todella hyvää.

Se että voin näin hyvin tänä päivänä on ihan hurjan iso asia. Tunnen olevani täysin eri ihminen. Parempi ihminen. Parempi äiti ja parempi vaimo. Uskon kyllä, että tämä hyvä ja seesteinen olo kumpuaa myös puolessa välissä olevasta CellResetistäkin. Viime kuurilla oli yhtä hyvä ja rauhallinen olo. Koko tämä elämä mitä elän, on niin hyvää. Haluaisin että te kaikki voisitte kokea saman tunteen omassa elämässäni. En enää stressaa siitä, että en hikoile salilla joka päivä. En stressaa siitä, jaksanko juosta neljä vai viisi kilometriä puolessa tunnissa. Nautin siitä kun saan hengittää ulkoilmaa. Nautin kun huomaan hymyileväni ilman varsinaista syytä. Rakastan elämääni, en voi sitä sen paremmin sanoa.

Aina ei kuitenkaan ole ollut näin. Olen käynyt läpi masennuksen ja ahdistuksen. Syönyt lääkkeitä paniikkikohtausten takia ja ollut välillä täysin romuna sängynpohjalla. Ollut sairaslomalla väsymyksen takia ja ollut todella huono vaimo ja äiti. Itku on ollut elämässäni ihan joka päivä läsnä. Uudet asiat pelotti ja ahdisti ja välttelinkin kaikkea erilaista. Sosiaalinen elämäni oli todella suppeaa, koska häpesin itseäni ja tunsin itseni todella huonoksi ihmiseksi. Olen käynyt läpi rankan eron ja pettämisestä aiheutuneiden arpien korjaaminen on vienyt valehtelematta vuosia. Kuljin kadulla miettien, että jokainen vastaantulija katsoo minua säälien ja arvostellen. Kuvittelin, että kaikki nauraa minulle selkäni takana. En uskonut, että kukaan haluaa oikeasti olla ystäväni, vaan ajattelin että kaikilla on joku taka-ajatus minun seurassa ollessa. Epäilin jokaista ihmistä ja jokaista asiaa. Ei kuulosta kovin houkuttelevalta?

Uskon kuitenkin, että kaikella kokemallani on ollut tarkoitus. Jokainen vastoinkäyminen on vienyt minua eteenpäin ja kasvattanut minua vahvemmaksi ihmiseksi. Ennen halusin vain miellyttää muita, nyt haluan auttaa muita. Sisälläni on todella suuri ja palava halu auttaa muita löytämään oma sisäinen hyvä olo. Vihdoin tuntuu, että olen löytänyt oman paikkani. Tämä päivä on ollut yhtä itkun ja naurun vuorottelua. Vihdoin olen löytänyt kaikkien kivien ja karikoiden jälkeen oman tieni jota kulkiessa voin hyvin ja olen onnellinen. Niin onnellinen, että itken onnen kyyneliä.

Ja tosiaan,  nyt minulla on oma yritys ja saan vihdoin oikeasti auttaa muita voimaan hyvin. En voisi olla kiitollisempi. Käykää tustumassa iSmilen tarjontaan täällä ja tykätkää myös Facebookissa iSmilen sivuista. Jos tunnette jonkun, jonka uskotte kaipaavan apua elämäntapoja muuttaessa tai hyvää oloa etsiessä niin minuun saa ottaa yhteyttä koska vaan. Autan todella mielelläni!

Antakaa itsellenne mahdollisuus voida hyvin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: