keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Rauha

Millainen olo sulla on kun sulla on hyvä olo? Mikä saa sulle hymyn huulille? Mistä sä tiedät just että tästä tulee hyvä päivä? Mitä sä itse teet että sulla olisi hyvä olla?

Pientä lepoa karkureissun jälkeen..
Tänään mulla on ollut rauhallinen päivä. Mitä nyt koira karkasi ja naapurit soitteli perään että terassin ovi on auki sepposen selällään samalla kun me oltiin onnellisina IKEAssa shoppailemassa..Hyvä minä. No niin tai näin, silti olo on hyvä. Rauhallinen. Mietin että mistähän se johtuu..Mikä on se juttu, että välillä on vaan tosi hyvä olla. Ei mitään överiä, mutta silti..Rauha. Laitoin ympäri kotia kynttilöitä palamaan, lapset leikkii nätisti ja koirat vaan pötköttelee. Sateinen ja synkkä keli vois olla aika hyvä syy myös mököttää. Mun mielestä se on tällä kertaa hyvä syy olla sisällä rauhassa ja vaan nauttia. Noi tuoksukynttilät tuo ihanaa tunnelmaa. Välillä vaan jään tuijottamaan hymy huulilla jotain ei mitään. Lapset ihmettelee mikä äitiä vaivaa.No kun asiaa tosiaan aloin miettimään, tajusin että jo  heti aamusta olo oli rauhallinen. Nousin reippaasti  sängystä, laitoin lapsille aamupalaa, en kiukutellut, ei ollut kiire minnekään. Palasin vielä sänkyyn kun oli aikaa ja Jari huusi ovelta töihin lähtiessä "Heippa Kata"..Noin pienet asiat, mutta ilmeisesti ne vaikuttaa alitajuisesti aika paljon. Normaalit aamut mä makoilen sängyssä, selaan ipadilla milloin mitäkin ja mietin että pitäisi nousta, mutta en nouse ja aika usein tartutan muillekin sen kiukkusen fiiliksen. Vasta kun on ihan pakko mä nousen ja sit onkin jo kiire. En makoile siellä siksi että väsyttäisi. Ei, ei väsytä. Makoilen, koska en vaan jaksa aloittaa sitä rumbaa. Tänään kun vaan nousin heti ja aloitin asiat ajoissa, on koko päivän ollut hyvä olo.
Tästä mä tykkään.

Pitäisi muistaa pysähtyä. Pitäisi osata jo heti aamusta alkaen miettiä millä jalalla sieltä sängystä nousee. Mä en ole aamuihminen. En yhtään. En oikeastaan tiedä edes miksi. Tai mikä niissä aamuissa tökkii. Joku se vaan on. Se on ihan vaan se ajatus että on aamu. Täytyy opetella muuttamaan se ajatus!

Olen jo pitkään haaveillut ihanasta rauhallisesta brunssista tai aamiaistreffeistä jotka on nyt niin pinnalla joka paikassa. Fannylla oli Groupon tarjous jossa pääsee nauttimaan ihanan kattavan aamiaisen edullisesti. Sain houkuteltua kaverin mukaan ja perjantaina me mennään aamiaiselle yhdessä. Kuinka siistii. Ei voisi paljonkaan paremmalla tavalla viedä kehokuuria päätökseen ;)

Nyt joka tapauksessa kuuria on vielä tämä ja  huominen päivä jäljellä. Mulla on hyvä fiilis tästä. Oikeastaan hyvä fiilis taas kaikesta. Kaikki järjestyy. Kaikella on tarkoituksensa.
2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin totta, että aamu määrittelee aika hyvin sen päivän kulun. Minäkään en ole aamuihminen, tykkään enemmänkin valvoa myöhään. Lapset jostain kumman syystä muuttaa väkisinkin rytmiä ;D Kynttilät on aivan parasta syksyssä <3 En tiedä onko sinulla tapahtunut samaa, mutta laihdutuksen jälkeen mieli on vahvempi ja sitä pystyy muokkaamaan paremmin omaa olotilaakin positiivisempaan suuntaan :) Valoisia sadepäiviä teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli taas tosi laiska aamu, nyt vasta istun aamupalalla :D peiton alla oli niin kiva makoilla. Mutta täytyy vaan päättää tehdä tästäkin päivästä hyvä, ja pakkohan se on olla hyvä kun illalla pääsen raakasuklaa workshoppiin :D

      Poista

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: