torstai 30. lokakuuta 2014

Pidä huolta itsestäsi

Turvottaako? Närästääkö? Kertyykö vartaloosi nestettä tai selluliittia? Saatko treenistä tai ruokavaliomuutoksista haluamiasi tuloksia? Onko väsynyt olo, vaikka olet nukkunut? Nukahtamisvaikeuksia iltaisin? Öisin heräilyä? Energianpuutosta arjessa? Ruoka-aineyliherkkyyksiä? Ylimääräisiä kiloja, joista ei meinaa päästä eroon? Päänsärkyä? Alakuloisuutta ilman syytä? Toimiiko vatsa normaalisti? Oletko päiväunien tarpeessa usein?

Tässä vain muutamia niistä oireista, joita nykypäivän kiireen, stressin ja erityisesti ravinnon aiheuttama suoliston kuormittuminen ja siitä johtuva hyvien ravintoaineiden imeytymättömyys ja kehon happamoituminen meille aiheuttaa.

Tule kuuntelemaan, miten voit voida hyvin ravinnon, luonnollisten ravintolisien, levon ja liikkeen avulla.

Niin kuin jotkut varmaan tietääkin, niin me järjestetään paljon erilaisia hyvinvointi-iltoja, infoja ja luentoja ympäri maata. Ajattelin antaa teillekin mahdollisuuden osallistua niihin. Tällä hetkellä tiedossa on ainakin Turussa, Salossa ja Hangossa järjestettävät tilaisuudet. Jos kiinnostut ja haluat tulla mukaan, niin ilmoita mulle vaikka sähköpostilla katariina132@gmail.com niin pääset mukaan.

Seuraavat varmistuneet tilaisuudet on:

Salon VPK talo  4.11 klo 15-17
Turku Crossfit East 22.11 klo 12-14.30
Hanko 26.11 klo 18-20

Muissakin kaupungeissa on tapahtumaa ja tilaisuuksia, eli huutele mulle jos haluat päästä mukaan mutta nämä paikat ei onnistu.Hyvinvointi on jollekin ihan itsestään selvä asia, joillekin taas työn ja tuskan takana löytää tasapaino unen, työn, perheen, treenin ja ravinnon ja kaiken muunkin sua kuluttavan suhteen. Mulle se ei ole ollut koskaan itsestään selvyys. On ollut ylipainoa, vatsavaivoja, kuiva iho, päänsärkyä, halkeilevat kantapäät, masennusta, väsymystä ja energianpuutetta. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tiedän myös, että siellä lukijoissa on monia jotka kamppailee samojen asioiden kanssa, osaamatta kuitenkaan muuttaa suuntaa. Napataan burana naamariin kun päätä särkee TAAS ja hoidetaan oire pois, mutta ei syytä.

Mitä jos vihdoin ottaisit itseäsi niskasta kiinni, päättäisit että juuri sinä olet hyvänolon arvoinen. Juuri sinun olisi aika pitää huolta myös itsestäsi ja löytää tasapaino.

Mitä jos nyt sijoittaisit omaan hyvinvointiisi ja huomaisitkin että se vaikuttaa myös kaikkeen muuhun ympärilläsi? Et taatusti katuisi sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: