sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Aina ei mee niin kuin Strömssöössä (2-3/28)

Niin siinä sitten kävi. Olisihan se pitänyt arvata että ei musta ole tähän. Kyllä vakaa aikomus oli tehdä niin kuin lupaan, mutta elämä on. Aina ei kaikki mene ihan suunnitelmien mukaan ja täytyy pystyä myöntämään omat heikkoudet ja olla itselle armollinen. Mulla kyllä oli oikeastikin tarkoitus päivittää joka päivä vähän jotain tästä mun kehokuureilusta, mutta eilen en vaan jaksanut tulla koneelle istumaan. Antakaa anteeksi. Nyt tulee kuitenkin pientä päivitystä (:

Kesä vieläkin <3
 
Ensimmäinen ilta meni hyvin, yllättävän hyvin. Mietin juuri, että oli oikeastaan loistava idea aloittaa kuuri perjantaina viikonloppua vasten. Viikonloput on kuitenkin varmasti koko kuurilla aina ne pahimmat koitokset ja nyt kun aloitin kuurin viikonloppua vasten niin motivaatio oli tottakai korkealla ja kaikki meni hyvin pieniä himoja lukuunottamatta. Jos olisin maanantaina aloittanut ja koko viikon jo kärvistellyt niin se viikonloppu olisi varmasti ollut kovempi paikka. Joka tapauksessa, ruodussa siis ollaan ja kaikki on loistavasti ainakin vielä. Olo on hyvä ja harmittaa ihan ettei saa lähteä urheilemaan. Eilen kuitenkin uhmasin sääntöjä ja kävin Johannan, Hannan, Monnan sekä Tuukan kanssa Järvenpäässä Fysiosaluksessa testaamassa Fascia kehonhuoltotreeniä. Ajattelin että kun on kuurin toinen päivä niin vielä on energiaa hyvin eikä muutenkaan ole mitään outoja oloja niin uskallan mennä. Koko tunnin kyllä kuuntelin omaa kehoa ja päätin että himmaan jos siltä tuntuu. No ei tuntunut vaan kaikki meni hyvin ja edelleen nyt seuraavana aamuna olo on tosi hyvä. Iso kiitos teille kaikille että päästiin mukaan kokeilemaan jotain ihan uutta ja erilaista kehonhuoltoa!

Onko ees mun lempikarkkeja ><
Eilen syömiset meni vähän vinksalleen, tai tuli aika pitkä väli ekan ja tokan ruokailun väliin. Siltikään olo ei ollut huono ja söin sitten vikat ateriat  vähän tiiviimmin. Lapsilla oli eilen myös karkkipäivä. Kun tultiin kotiin Järvenpäästä ja näin ne namit tossa pöydällä pyörimässä ja Rasmu tuli ekana niitä mulle tarjoilemaan niin täytyy kyllä sanoa että tiukkaa teki. Harvoin muutoinkaan itse ostan itselleni karkkia vaan napsin namin tai kaks lapsilta. Totuttu tapa aina maistella lapsilta kaikkea ja siitä on kyllä päästävä eroon. No iltapäivällä sitten oli toinen pikkasen tiukka paikka kun Jari ja Aki teki pihalla meille uutta aitaa ja mun piti toki niille sitten laittaa uunimakkarat ja ranskalaiset valmiiksi. Pienet kiukutkin siinä taisin heittää ;) No se meni taas äkkiä ohi ja taas olin yhden kynnyksen ylittänyt.

Olo on siis kaikin puolin tosi hyvä ja harmittelin just Jarille että on tylsää kun en pääse liikkumaan. Pienen kävelyn ehkä teen, tai sitten koitan olla oikeasti rauhassa niin kuin pitäisi. Kolmas päivä siis alkamassa ja motivaatiota on edelleen paljon. Kyllä tässä varmasti tulee tiukkoja hetkiä ja kiukkuja, mutta parhaani teen että niistä pääsen voittajan yli. Kyllä olo, vaaka, mittanauha ja vatsa kiittää!

Ja vielä pakko hehkuttaa, reipas uimakoulun suorittanut muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: