torstai 20. maaliskuuta 2014

Treeniä prkl.

Nyt on sellanen tilanne, että mun on aivan pakko päästä kirjoittamaan tänne. En oikee tiiä miten aloittaisin, tai mitä uskallan tähän kertoa..Mutta siis. Kävin aamulla salilla tekee rinta-olka-ojentajatreenin ja hitto miten hyvä olo on nyt!! Ette uskokkaa. Sheikkeri tippu käsistä siinä tärinässä ja autolla ajaminen oli melkoista touhua, mutta ahh. Sali <3 Oon ilmeisesti siis löytänyt uudestaan sali-intoilun. JES! Tein tällä kertaa reenin ihan ohjelemaa seuraten. En siis telkkarista ohjelmaa seuraten vaan saliohjelmaa, you know. Oli tosi jees tehdä vaihteeks ohjeiden mukaan, eikä vaan huiskia sitä sun tätä. Näitä lisää! Fiilistä nosti kovasti paljon myös Aamulypsy. Jälleen kerran siellä hymähtelin itekseni niiden jutuille. Ihan parasta seuraa salilla!

Huh, sainpas avautua tästä ;)

Kotiin kun tulin niin söin lounaaksi törkeen hyvän savulohisalaatin ja ruisleipää. Niin hyvää! En edes muista koska oon viimeks syöny ruisleipää. Törkeen hyvää! Se oli hyvää, tulikohan se nyt selväks että mun lounas oli tosi hyvää? Buah..Olis varmaan pitänyt ottaa kuvakin mun lounaasta (eiks niin kuulu tehdä?) mutta ehdin syödä sen ennen kuin tajusinkaan.

Muutoin elo on tasaista ja tavallista, mitään mullistavaa ei tapahdu ja... NOOT! Onhan tässä melkoisen mullistavia juttuja tapahtunut, mutta niistä en avaudu nyt tässä. Syystä tai toisesta.
Joka tapauksessa tulevaisuuden suunnitelmat on yhtä selvänä kuin Tokoinrannan vakkareitten askeleet.. No kaipa tää tästä, uuteen nousuun tai jotain?

Mulla olis jotenki tosi paljon kirjotettavaa, mutta tuntuu että tästä tulee ihan sekametelisoppaa kun kirjoitan siitä ja tästä. Eli antaapa niiden olla.

Kerronpa silti vähän asiaa Shapesta-..

 
Shape.fi on liikuntatunteja jakava nettipalvelu. Sinne rekisteröidytään ja tietyllä kuukausimaksulla sieltä näkee erilaisia treenivideoita joita voit tehdä kotona. Shape.fi oli median valinta vuoden liikuntatuotteeksi ja oon itse pidemmän aikaa jo miettinyt että täytyy se testata, mutta en oo saanut aikaiseksi. Nyt sain sieltä viikoksi ilmaiskoodin jolla pääsen testaamaan niiden reenejä. Tiistai-iltana sitten kokeilin tässä kotona lasten mentyä nukkumaan kehonhallintatreeniä sekä venyttelysettiä. Tykkäsin! Varsinki toi venyttely oli jees! Oon siinä edelleen itse tosi huono. Tai laiska siis. Mutta kun Katariina sitten näytti edellä niin tulihan sitä tehtyä. Siellä on paljon erilaisia treenejä mistä valita, kahvakuulaa, kehonhallintaa, tanssia ym ym.. Ei yhtää huono keino saada itsensä liikkumaan!


 
Mitähän tässä vielä kirjoittais. Onko toivomuksia?
 
Btw, ne lupas että kevät tulee takas ja meillä on viikonloppuna parin kaverin kolmekymppiset.
Mikäs sen mukavampaa siis.
 
Piis & Laav <3
 
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: