maanantai 17. maaliskuuta 2014

Käpy jäässä.


Ihmettelin koko viikonlopun omaa kiukkusuuttani. Kaikki ärsytti ja olo oli jotenki turhautunu. Eilen illalla sen sitten keksin. En ollu kahteen päivään liikkunut juuri ollenkaan! Urheilemattomuus sen sai aikaseksi että olo oli ku oravalla jolla on käpy jäässä! No illalla siinä sitten ajattelin että käyn pienellä rentouttavalla lenkillä haukkaamassa happea. Siitä tosin tuli taas tunnin juoksulenkki kera kyykkyjen ym. Mutta se jos joku oli rentouttavaa! Ei voi taas muuta sanoa kuin että liikkukaa! Ja liikkukaa vähän lisää. Se vaikuttaa olotilaan todella paljon. Yllensä jopa positiivisesti, vaikka ensin tuntuisikin tahmealta.
 
Painoa on pudonnu nyt vuoden alusta kuusi kiloa, tosin viimisen kuukauden on junnannu ihan paikallaan ja nyt päätinkin aloittaa taas vähä tiukemman linjan itseni kanssa. Liikuntaa en lisää, sitä on muutenki jo niin paljon viikossa, mutta syömisiin kiinnitän enemmän huomiota. Oon meinaas syöny aivan liian vähän viimeaikoina ja sen lisäksi viikonloput menny vaan vähän sinnepäin. Viikonlopun löysäily kyllä vesittää niin huolella arjen työn. Eli tiukempi linja ja kesä, tervetuloa.


Keskiviikon jälkeen mulla on ollut alaselkä tosi kipee, lauantaina jo mietin että pakko mennä näyttää sitä jonnekin tohtorille kun kaikki liikkuminen ja liikkumattomuus sattui. Vedin jos jonkinlaista nappia naamariin, mutta tuntui että mikään ei auta. Lauantaina illalla vielä otin punasen Buranan ja volá, seuraava aamu oli paaaljon parempi. Edelleen se tuntuu, mutta pystyn elää sen kanssa. En oikee tiiä mistä se tuli, mutta jotenki yhdistän sen keskiviikon fustra-tuntiin. Vedin ehkä vähä liian äärirajoilla, kun on muutenkin selän kanssa kaikkia kivoja ongelmia. Ajattelinkin nyt, että himmailen hetkeksi ja pidän crossfitissä ym selkää rasittavassa touhussa taukoa. Oli meinaa aika pelottavaa ton kivun kanssa. Terveys ensin ;)


Meillä on myös uusia tuulia täällä kotona. Meille tulee muutaman viikon päästä hauva numero kaksi taloon. Pienen pieni Coton pentu ilahdutti meitä eilen kun käytiin katsomassa sitä. Voi olis niin tehnyt mieli tuoda se taskuraketti kotiin heti, mutta täytyy malttaa vielä. Siinä onkin taas hommaa opettaa pentu tavoille, mutta onhan se sen arvoista. Ihanaa! Lisää lenkkikavereita mulle siis.


Sain myös vihdoin itselleni varattua ajan ripsienpidennykseen, voi onnen päivää kun saan taas räpsyripset. Mä niin tykkään niistä ja niiden helppoudesta. Viikonloppuna on kaverin kolmekymppiset, ihanaa kun on taaaas jotain viikonloppuohjelmaa. Juu luit oikein, juhlat tulossa ja just marisin että paino junnaa viikonloppujen takia. Mä meinaankin hyvin vakavasti yrittää pitää itseni kurissa siellä juhlissa. Ne on vaan yhdet juhlat, mutta taas vaikuttais koko ensi viikón painoon. Eli pakko tsempata. Tulossa on myös mein pojan synttäreitä ja vaikka mitä, ihan liikaa syitä herkutella. Täytyy vaan yrittää pitää mielessä se kumpi on tärkeämpää, mässääminen vai pienempi maha. Eipä oo vaikee pistää niitä tärkeysjärjestykseen. Vielä kun oma pääkin tajuais se, eikä alkais selittää sit herkkujen edessä että "jos nyt vähän vaan maistan....."

Olipas taas tarinaa sieltä ja täältä ilman mitään päätä tai häntää. Sori!

Viime viikon keväiset kelit on taas unohdettu ja tilalla on talvi ja pakkanen. Yök. Jos ette tienny, niin mä edelleen vihaan talvea. Mutta nou can do, pakko hyväksyä.

Alla vielä kuva lauantai aamulta ku poika huomasi että yöllä on satanut lunta. Hän oli sitten seitsemältä aamulla lumitöitä tekemässä. Toiset ne tykkää..Ite pysyin syvällä peiton alla sillon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksoit kommentoida (: